Annonce
Politi og retsvæsen

Politiet søger gerningsmand til voldtægtsforsøg i baggård

Kvinden havde held til at sparke sig fri.

Syd- og Sønderjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den mand, som forsøgte at voldtage en kvinde natten til den 10. august.

Voldtægtsforsøget fandt sted kl. ca. 1.45 i baggården til Østergade 19 i Esbjerg. Kvinden havde dog held til at sparke sig fri og flygte.

Flere kvinder melder om seksuelle overgreb


Gerningsmanden beskrives som 18-23 år gammel, ca. 175 cm høj og almindelig af bygning. Håret var 5-7 cm langt og brunt med krøller på toppen, mens det var kort i siderne. Manden havde et rundt ansigt med brune øjne. Han talte gebrokkent engelsk og havde lysebrun hud med et østeuropæisk udseende - muligvis fra Balkan-området.

På gerningstidspunktet var han iført sorte cowboybukser og sort forvasket hættetrøje. Han medbragte en hvid plasticpose.

Syd- og Sønderjyllands Politi kan kontaktes på 114.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her