Annonce
Politi og retsvæsen

Elev fra 3. klasse fandt skydevåben i en busk ved skolen

Eleven ledte efter insekter, men fandt noget helt andet.

En 3. klasse på Avedøre Skole i Hvidovre var tirsdag formiddag ude at lede efter insekter i nærheden af skolen, da en af eleverne gjorde et opsigtsvækkende fund.

Pakket ind i en plasticpose og gemt i en busk lå således et skydevåben.

Det skriver TV 2, som har fået fat i den besked, som skolen efterfølgende lagde ud på Forældreintra.

Skoleleder René Rasmussen Sjøholm siger til TV 2, at der var en lærer i nærheden, og at eleven derfor ikke stod alene med skydevåbenet.

Københavns Vestegns Politi skriver på Twitter, at man har været til stede på skolen.

»Københavns Vestegns Politi kan bekræfte at en elev på en skole i Hvidovre her til formiddag har fundet et skydevåben, som lå gemt nær skolens område. Våbnet er nu i politiets varetægt og bliver undersøgt for tekniske spor. Intet yderligere for nu,« lyder det.

Vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Thomas Mejborn siger til Ritzau:

»Det er selvsagt ikke noget, der sker hver dag. Jeg kan ikke fortælle, hvor ofte det sker, men det er ikke første gang og formentlig heller ikke sidste gang.«

Politiet vil nu forsøge at afklare, om våbnet, som man ikke ønsker at afsløre mere om, blev gemt til senere brug, eller om nogen havde skilt sig af med det.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kronik: Ungarn er fremtidens Europa

Kasper Støvring
Hvis EU fortsat intet gør for at løse flygtningekrisen og den politiske krise, kan Ungarn komme til at stå som billedet på fremtidens Europa, som flere vil lade sig inspirere af.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her