Annonce
Politi og retsvæsen

Familiebil ramt af sten fra jernbanebro

Politiet formoder, at der er tale om bevidst stenkast.

En familiebil blev lørdag aften ramt af en sten fra en jernbanebro i Vordingborg.

Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV Øst.

Episoden skete klokken 21.23, hvor en sten pludselig landede på bilens kølerhjelm, lige inden den kørte under broen på Brovejen.

»Vores fireårige søn sov heldigvis fra det store knald, det gav. Jeg tør ikke tænke på, hvad der kunne have været sket,« skriver Cindie Winckler, der sad i bilen sammen med sin familie, i et Facebook-opslag.

Ingen kom noget til ved hændelsen. Men hvis stenen, der var på størrelse med en lille knytnæve, var faldet en brøkdel senere, kunne det meget vel være gået grueligt galt.

Sådan lyder det fra Jan Nielsen, der vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Området omkring jernbanebroen er efterfølgende blevet undersøgt af hundepatruljer.

»Der blev fundet to sten på jernbanebroen, som ikke høret til på stedet, fordi der ikke var tale om jernbaneskærver. Hundene fandt også spor af mennesker, når vi holder de ting sammen, så formoder vi, at der tale om stenkast,« oplyser Jan Nielsen til TV Øst.

Personer, der ligger inde med oplysninger i sagen, opfordres til at henvende sig til Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi via tlf. 114.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Restaurantanmeldelse: Karruseltur på Aarhus' nye restaurant og vinbar
Der er masser af god vilje og entusiasme, men for nærværende væsentlig mindre kompetence at finde på Aarhus’ nye franskorienterede spisested. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her