Annonce
Politi og retsvæsen

Mand kastede brugte kanyler ind på børnehaves legeplads

Det var angiveligt efter et skænderi, at den sigtede valgte at kaste med kanylerne.

De første kanyler blev fundet søndag af lokale borgere. Bemærk, at billedet ikke stammer fra den berørte børnehave. Arkivfoto: Mogens Flindt/Polfoto

En 42-årig mand fra Esbjerg tilstod onsdag, at han havde kastet op mod 100 brugte kanyler ind på en lokal børnehaves legeplads samt langs en nærliggende vej.

Det skriver TV Syd.

Søndag og mandag fandt borgere således de mange kanyler bl.a. på legepladsen i børnehaven Lykkegårdsparken i Esbjerg.

Fundene skabte utryghed, og betjente fik derfor til opgave at patruljere i området.

Efter få dage gik den 42-årige selv til bekendelse over for nærpolitiet.

Han har forklaret, at det var efter et skænderi med en beboer i kvarteret, at han havde kastet de mange kanyler fra sig.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi har manden understreget, at han ikke har haft til hensigt at skade nogen, samt at han er ked af hændelsesforløbet.

Den 42-årige er blevet sigtet for overtrædelse af affaldsbekendtgørelsen, skriver TV Syd.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Mad kan sænke blodtrykket lige så godt som medicin
Vidste du, at du kan købe dig til et sundt blodtryk i et helt almindeligt supermarked? Hvad du konkret skal spise for at få et forhøjet blodtryk ned på fredeligt niveau, giver to danske læger svaret på i en ny bog, baseret på den nyeste forskning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her