Annonce
Politi og retsvæsen

Grupper bruger kniv under opgør i Esbjerg

Både lørdag og søndag har der været angreb med kniv i Esbjerg. Politiet efterlyser vidner.

En konflikt mellem to grupper i Esbjerg har søndag ført til endnu et farligt overfald.

I et vejkryds gik tre-fire mænd til angreb på to andre, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Kort efter opsøgte to tilskadekomne skadestuen på sygehuset. Den ene var blevet stukket med kniv, og begge mødte op med, hvad politiet betegner som slagskader.

Overfaldet skete lidt før klokken 14 i krydset Sædding Ringvej og Smedevej i Esbjerg, oplyser politiet.

Også lørdag aften blev der i samme område stukket med kniv. Her var offeret en mand på 23 år. Blødende kom han ind hos en beboer i Fyrparken, har politiet tidligere oplyst.

Denne voldsepisode fandt sted på Sædding Ringvej, og i nærheden har politiet i øvrigt fundet en bil med skader.

Politiet vurderer, at begge overfald kan forklares med et opgør mellem to grupper. Hvad konflikten nærmere skulle dreje sig om, har politiet ikke oplyst. I øvrigt håber man på at få oplysninger fra borgere, der har viden om volden.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Vikaren fra helvede har bidt sig fast

Som stedfortræder i SF’s folketingsgruppe kastede han benzin på bålet, da partiet imploderede og forlod Thorning-regeringen. Siden har Karten Hønge fået fast plads på Christiansborg. Nu vil han til EU.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Søvn er afgørende for studiepræstationen
For lidt søvn kan både gå ud over koncentration, humør og indlæringsevne. Og faktisk kan dele af hjernen sove, mens kroppen egentlig er vågen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her