Annonce
Politi og retsvæsen

23-årig mand alvorligt såret efter knivstikkeri i Esbjerg

Politiet søger vidner, der mener at have hørt eller set noget i forbindelse med et knivstikkeri i Esbjerg.

En 23-årig mand har lørdag aften været i livsfare efter blandt andet at være blevet stukket med kniv.

Hændelsen er sket i området omkring Fyrparken i Esbjerg.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse:

- Klokken 18:54 kom en 23-årig mand ind til en beboer i Fyrparken i Esbjerg. Manden blødte, og det viste sig, at han havde flere skader - blandt andet fra knivstik, meddeler politiet.

Politiet ønsker ikke at uddybe, hvor ofret er blevet stukket, eller hvordan hans tilstand er nu.

Politiet har fundet det formodede gerningssted på Sædding Ringvej mellem Tarphagevej og Fyrparken. Her er der også fundet en bil med skader, der tyder på, at den har været indblandet i det skete.

Syd- og Sønderjyllands Politi formoder, at hændelsen har udspring i en konflikt mellem to lokale grupperinger, men ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.

Politiet vil meget gerne høre fra alle, der mener at have set eller hørt noget, der kan have forbindelse til det skete, eller som ellers kan have oplysninger i sagen. De kan ringe på telefon 114.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her