Annonce
Politi og retsvæsen

Politiet søger vidner: Tog har påkørt stor sten og lækket diesel

Toget fik skader og har lækket op mod 600 liter diesel.

Nordsjællands Politi beder fredag borgerne om hjælp til at opklare, hvordan en stor sten er havnet på en banelegeme på Frederiksværkbanen.

Fredag kl. 12.30 påkørte et lokaltog stenen vest for hovedvejen i Gørløse, da det kom kørende fra vestlig retning. Mens ingen personer kom noget til ved påkørslen, pådrog toget sig nogle skader.

Ifølge politiet har det derfor lækket op mod 600 liter diesel.

Nordsjællands Politi vil nu gerne tale med vidner, som har set noget i eller omkring området godt 200 meter vest for hovedvejen i Gørløse mellem klokken 11.45 og 12.45 fredag middag.

Man kan kontakte politikredsen på tlf. 114, hvis man kan hjælpe med efterforskningen.

Politiet oplyser, at det i skrivende stund ikke har flere kommentarer til sagen.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Alt forladt...

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Tip: Slip af med sommerkiloene uden straf
Hvad skal der til, for at det søde liv fra sommerferien ikke sætter sig som permanente ekstra kilo på sidebenene? Det giver to ernærings- og træningseksperter deres råd til her. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her