Annonce
Politi og retsvæsen

Teltpløk blæste væk og ramte mand i halsen

En mand er blevet fløjet på hospitalet efter at have fået en teltpløk i halsen.

Fredag morgen blev en mand fløjet til hospitalet i Aalborg efter at have fået en teltpløk i halsen.

Det skriver TV MidtVest.

Uheldet skete ved et motorcykeltræf i Thy, hvor den kraftige vind rev en teltpløk løs og ramte manden i halsen.

»Vores undersøgelser kan konkludere, at det er blæst kraftigt op på pladsen, og mens folk har forsøgt at sikre teltene med stormpløkker, har en pløk revet sig løs, og i den forbindelse bliver manden ramt i halsen,« siger indsatsleder Claus Ejlersen fra Midt- og Vestjyllands Politi til tv-stationen.

Ifølge Ritzau er manden, som er 61 år, blevet livsfarligt kvæstet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Alt forladt...

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Tip: Slip af med sommerkiloene uden straf
Hvad skal der til, for at det søde liv fra sommerferien ikke sætter sig som permanente ekstra kilo på sidebenene? Det giver to ernærings- og træningseksperter deres råd til her. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her