Annonce
Politi og retsvæsen

Seks ambulancer sendt til færdselsuheld i Vallensbæk

Tirsdag eftermiddag er det uklart, hvorvidt personer er kommet til skade i færdselsuheld.

Der er tirsdag sket et tilsyneladende alvorligt trafikuheld i krydset mellem Vallensbæk Torvevej og Søndre Ringvej i Vallensbæk.

Billeder fra stedet viser, at en hvid minibus ligger på siden på vejbanen, og at i hvert fald seks ambulancer er ankommet til stedet.

Københavns Vestegns Politi har tirsdag omkring klokken 14 endnu ikke oplyst, hvor alvorligt uheldet er. Dog siger vagtchefen til Ekstra Bladet, at nogle af de involverede er blevet bragt til hospitalet.

- Der er flere personer involveret i ulykken, og de er i gang med at blive kørt væk, siger vagtchefen.

I første omgang medførte uheldet, at Søndre Ringvej måtte spærres i sydgående retning. Omkring klokken 13.45 var vejen igen farbar, og ifølge politiet glider trafikken.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kronik: Ungarn er fremtidens Europa

Kasper Støvring
Hvis EU fortsat intet gør for at løse flygtningekrisen og den politiske krise, kan Ungarn komme til at stå som billedet på fremtidens Europa, som flere vil lade sig inspirere af.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her