Annonce
Politi og retsvæsen

Forsvaret har indstillet stor eftersøgning af mand i Faxe Bugt

Manden formodes at være faldet over bord fra sin motorbåd.

Båden blev fundet drivende søndag med mandens ejendele i. Foto: Forsvaret

Fire både og en helikopter har været indsat i forsøget på at finde den 60-årige mand, der siden søndag aften har været savnet og eftersøgt i Faxe Bugt.

Mandens motorbåd blev fundet drivende med mandens ejendele i Faxe Bugt søndag kl. 17.40. Siden har to danske og to svenske skibe ledt efter ham sammen med en af forsvarets helikoptere.

Men alt sammen uden held. Og mandag eftermiddag har forsvaret valgt at indstille eftersøgningen, oplyser det på Twitter.

Tiden er ved at rinde ud for eftersøgningshold: Fire både og en helikopter leder forsat efter en 60-årig mand i Faxe Bugt

Manden formodes at være faldet over bord fra motorbåden.

Forsvarets Operationscenter har tidligere oplyst, at manden med den nuværende vandtemperatur kunne formodes at overleve i vandet i ca. ni timer.

Eftersøgningsholdet har dog opjusteret tallet til 18 timer for en sikkerheds skyld.

Tidligere har en ven til den savnede mand oplyst til politiet, at den 60-årige havde til hensigt at sejle mod Rødvig med stop ved Bøgeskov Havn.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Viden
Sygemeldte: Intensiv aktivering gør mere skade end gavn
Ny dansk forskning viser, at det ikke hjælper kun at skrue op for psykologtimer og genoptræning til sygemeldte - tværtimod. I stedet skal arbejdspladserne inddrages. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her