Annonce
Politi og retsvæsen

Fire både og en helikopter leder forsat efter en 60-årig mand i Faxe Bugt

Forsvarets Operationscenter vil gerne i kontakt med personer, som har denne båd søndag. Foto: Forsvaret.

Tiden er ved at rinde ud for eftersøgningsholdet, der leder efter den 60-årige mand, som søndag blev meldt savnet.

Mandens motorbåd blev fundet drivende i Faxe Bugt søndag kl. 17.40. To danske og to svenske skibe leder, sammen med en af forsvarets helikoptere, på nuværende tidspunkt efter den savnede 60-årige.

I båden fandt man bl.a. mandens tøj, og det får eftersøgningsholdet til at tro, at han var hoppet i vandet for at tage sig en dukkert.

»Vi antager, at han har badet fra sin båd, og han efterfølgende ikke har kunnet komme tilbage om bord,« oplyser vagtholdsleder Michael Horn fra Forsvarets Operationscenter.

Ifølge Forsvarets Operationscenter kan manden med den nuværende vandtemperatur overleve i vandet i ca. ni timer, men for at være på den sikre side har eftersøgningsholdet opjusteret tallet til 18 timer.

»Ved omkring om middagstid i dag er chancerne for, at han har overlevet meget små. På det tidspunkt vil man overveje, om man skal fortsætte eftersøgningen,« fortæller Michael Horn.

En ven til den savnede har oplyst til politiet, at det var den 60-åriges hensigt at gå mod Rødvig med stop ved Bøgeskov Havn.

Forsvarets Operationscenter vil gerne i kontakt med personer, der kan have set båden søndag. Forsvarets Operationscenter kan kontaktes på 72 85 00 00.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her