Annonce
Politi og retsvæsen

Forbipasserende opdagede lig i mose i Taastrup

En død person har formentlig ligget i Selsmosen i Taastrup siden engang i nat, vurderer politiet.

En forbipasserende ved Selsmosen i Taastrup fik søndag formiddag øje på noget usædvanligt ude i vandet og slog alarm.

- Ifølge anmeldelsen ligger der noget i vandet, der kunne ligne en krop, og da vi kommer derud, viser det sig, at der ligger en person i vandet, som bliver trukket i land, fortæller Lars Guldborg, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi.

En læge på stedet kunne fastslå, at personen var død. Ifølge Lars Guldborg har personen efter alt at dømme kun ligget i vandet i kortere tid.

- Der er formentlig tale om en, der har ligget der siden engang i nat, fortæller Lars Guldborg.

Politiet arbejder søndag på at identificere den afdøde. Vedkommende havde nemlig ingen id-papirer på sig.

Og så skal politiet finde ud af, hvordan den pågældende er endt ude i Selsmosen. Efter alt at dømme er der dog næppe tale om en forbrydelse.

- Der er hverken i omgivelserne eller på den afdøde noget, som tyder på, at der skulle være sket noget kriminelt, siger Lars Guldborg.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Viden
Kæmpe eksperiment skal øge unges interesse for naturvidenskab
35.000 skolebørn skal ud og finde bakterier i Danmark. Projektet roses for at ville øge unges interesse i naturvidenskab, men det får også kritik for kun at gavne Novozymes. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her