Annonce
Politi og retsvæsen

Politiet og lighunde leder efter forsvunden mand i sø

Politiet gennemsøger Vintappersøen i Lyngby efter fundet af en mands bil tæt ved søen i sidste uge.

Københavns Vestegns Politi gennemsøger tirsdag formiddag Vintappersøen i Lyngby og kan ikke udelukke, at der er sket noget kriminelt.

Eftersøgningen sker i samarbejde med Forsvarets dykkere, Rigspolitiets kriminalteknikere samt hundeførere og politihunde fra Sverige, som er særligt trænet i at søge efter liglugt i vand.

Ifølge politiet er det i forbindelse med sagen om den forsvundne 43-årige mand Sabedin Veseli.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

- Vi kan ikke afvise, at der er sket noget kriminelt i forbindelse med mandens forsvinden. Vi fandt som bekendt hans bil nær Vintappersøen i sidste uge, og derfor har vi nu valgt at søge efter ham i søen, siger politikommissær Ole Nielsen.

Den dansk/makedonske mand forsvandt sporløst 4. februar fra sin bopæl i Ballerup. Manden har siden da været efterlyst af politiet.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Per Stig Møller: Her er fem ting, EU skal i gang med nu
Økonomer og erhvervsfolk mener, vi skal have hundredtusinder og millioner flere indvandrere for at løse fremtidens arbejdsmarkedsbehov, men på den måde skifter de jo de europæiske befolkninger ud, og hvornår har vi besluttet det? 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her