Annonce
Politi og retsvæsen

Minister bliver opfordret til at skærpe straffen efter nyt overfald: Bandemedlem slog og sparkede fængselsbetjent

Overfaldet fandt sted i Nyborg Statsfængsel i løbet af onsdag.

Der var tale om et umotiveret overfald, da en mandlig fængselsbetjent blev angrebet af et bandemedlem i Nyborg Fængsel i løbet af onsdag.

Betjenten befandt sig i fængslets gårdtursareal, da et LTF-medlem begyndte at slå ham med knytnæve i hovedet og sparkede ham flere gange.

Justitsministeren går i offensiven: Vold mod fængselsbetjente må aldrig blive hverdag

Det oplyser Fængselsforbundet i en pressemeddelelse.

Fængselsforbundets formand Kim Østerbye er rystet over endnu et banderelateret overfald i fængslerne og opfordrer nu justitsminister Søren Pape Poulsen (K) til at skærpe straffen for bandeoverfald.

Slagvåben til salg bag tremmer: S kræver dåseforbud i fængsler efter nyt overfald

»Vi bliver nødt til at trække en tydelig streg i sandet; også selvom det har den konsekvens, at vi skal tage os af bandemedlemmerne længere tid i Kriminalforsorgen,« udtaler han.

Indsat har overfaldet endnu en fængselsbetjent med konservesdåse

Samtidig slår han fast, at bandemedlemmerne ikke kommer til at vinde kampen.

»Guderne må vide, hvad de har gang i. Spørgsmålet er, om de ved det selv. De opnår dog intet ved det. Tværtimod. Det eneste svar, som de får, er endnu flere opstramninger, endnu flere restriktioner og endnu flere visitationer,« siger han.

Betjenten blev kørt på skadestuen efter overfaldet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her