Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Annonce
Politi og retsvæsen

»Det er fuldstændig uacceptabelt«: ATK-bil på motorvej ramt af parfumeflaske

Politiet vil gøre sit for at finde frem til personen, der har kastet genstanden.

»Hvem er det lige, der vinder noget på at udføre en så tåbelig handling?«

Det spørgsmål stiller man sig selv hos Nordsjællands Politi, efter en af politikredsens fotovogne lørdag tilsyneladende blev ramt af en flaske parfume, der blev kastet ud af en bil på Helsingørmotorvejen i Nærum.

»Det er naturligvis i orden at have en holdning til vores fartmålinger og vores arbejde generelt, men det er fuldstændig uacceptabelt at udtrykke sin mening på den måde,« skriver politiet på sin Facebook-profil.

Politiet beklager fejl: Bilister fik fartbøder, selvom de ikke kørte for hurtigt

Genstanden ramte bagruden på politiets køretøj, der imidlertid er forsynet med særligt sikrede ruder og derfor ikke blev helt knust. Havde det ikke været tilfældet, og var et menneske blevet ramt, kunne det være gået grueligt galt, mener politiet.

Derfor vil man nu lede efter brugbare fingeraftryk eller dna-spor på flasken i håb om at finde personen, der har kastet den. Og hos politikredsen er man temmelig træt af at skulle bruge kræfter og penge på sådan en sag.

Fotovogne bliver ikke brugt: Fartsyndere i Østjylland slipper nemmere

»Nu kan vi så bruge ressourcer på sagen, ligesom vi også skal bruge nogle af vores alle sammens gode skattepenge på at få skiftet ruden i bilen,« lyder det i Facebook-opslaget.

Jyllands-Posten har onsdag kontaktet Nordsjællands Politi for en uddybende kommentar til, hvorfor politiet mener, der er tale om en bevidst handling og ikke et uheld i forbindelse med bortkastning af skrald.

Det har i skrivende stund ikke været muligt at få en kommentar fra politiet presseafdeling.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her