Annonce
Politi og retsvæsen

61-årig kastede sten efter køreskoleelev, der øvede trepunktsvendinger

Den utilfredse beboer er blevet sigtet for hærværk.

Det er formentlig de færreste, som formåede at lave en perfekt trepunktsvending i første hug, da de skulle tage kørekort.

Derfor er det en manøvre, man i skolevognen får lov til at øve igen og igen.

Det var også tilfældet for en køreskoleelev, som mandag eftermiddag øvede netop trepunktsvendinger på en villavej i Hillerød.

Det var en 61-årig beboer dog ikke tilfreds med, oplyser Nordsjællands Politi i den seneste døgnrapport.

Først tog den 61-årige kontakt til køreskolelæreren og gav udtryk for, at han ikke ønskede, at man benyttede hans indkørsel til at vende på.

Hertil svarede kørelæreren ifølge politikredsen, at de kun brugte den offentlige vej. Skolevognen kørte derefter lidt længere ned ad vejen for at fortsætte øvelsen.

Pludselig blev skolevognen dog ramt af en sten, som angiveligt var blevet kastet over hækken af den 61-årige beboer.

»Da køreskolelæreren konfronterede den 61-årige med stenkastet, svarede den 61-årige, at han bare stod og gravede have,« lyder det i politiets døgnrapport.

Ifølge Ekstra Bladet er den 61-årige blevet sigtet for hærværk.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Folk siger, at de veluddannede drikker

Henrik Jensen
Men de siger ikke, hvorfor de veluddannede drikker. Måske er det en dårlig vane fra studietiden, for de unge drikker ad Pommern til, mens de læser. Jo længere uddannelse, jo mere druk.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her