Annonce
Politi og retsvæsen

Politiet talstærkt til stede i boligkvarter pga. et »mistænkeligt forhold«

Københavns Vestegns Politi er i gang med en aktion i Albertslund.

Københavns Vestegns Politi oplyser på Twitter, at man er til stede i Morbærhaven i Albertslund »i forbindelse med et mistænkeligt forhold.«

Mere ønsker man dog ikke at sige, men til Ekstra Bladet fortæller et vidne, som bor på et kollegium i området, at alt er afspærret, og at der er adskillige kampklædte betjente.

Vagtchefen afviser over for avisen, at indsatsen har noget at gøre med den anholdelse, som Københavns Vestegns Politi Vagtchefen foretog tidligere mandag i Ishøj.

Stor politiaktion ved gymnasium efter trussel fra elev

En ung mand blev anholdt på sin bopæl, efter at han havde fremsat trusler mod det gymnasium, som han var blevet bortvist fra samme dag. Man frygtede, at han ville begå et skoleskyeri.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her