Annonce
Politi og retsvæsen

Politiet talstærkt til stede i boligkvarter pga. et »mistænkeligt forhold«

Københavns Vestegns Politi er i gang med en aktion i Albertslund.

Københavns Vestegns Politi oplyser på Twitter, at man er til stede i Morbærhaven i Albertslund »i forbindelse med et mistænkeligt forhold.«

Mere ønsker man dog ikke at sige, men til Ekstra Bladet fortæller et vidne, som bor på et kollegium i området, at alt er afspærret, og at der er adskillige kampklædte betjente.

Vagtchefen afviser over for avisen, at indsatsen har noget at gøre med den anholdelse, som Københavns Vestegns Politi Vagtchefen foretog tidligere mandag i Ishøj.

Stor politiaktion ved gymnasium efter trussel fra elev

En ung mand blev anholdt på sin bopæl, efter at han havde fremsat trusler mod det gymnasium, som han var blevet bortvist fra samme dag. Man frygtede, at han ville begå et skoleskyeri.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Grønland står over for et vigtigt valg

Lad nu selvstændighedsdebatten hvile og fokuser på de udfordringer, som Grønland virkelig står over for.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Paradis på 587 kvadratkilometer: Her er øen med egen lakridskonge, Michelin-stjerne og unikt hotel
Der er også liv på Bornholm uden for sæsonen. Stadig flere gode hoteller og restauranter vælger at holde helårsåbent, og det trækker tilflyttere og turister til. Det nye Hammershus Besøgscenter tegner også til at blive et tilløbsstykke. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her