Annonce
Politi og retsvæsen

Politiet talstærkt til stede i boligkvarter pga. et »mistænkeligt forhold«

Københavns Vestegns Politi er i gang med en aktion i Albertslund.

Københavns Vestegns Politi oplyser på Twitter, at man er til stede i Morbærhaven i Albertslund »i forbindelse med et mistænkeligt forhold.«

Mere ønsker man dog ikke at sige, men til Ekstra Bladet fortæller et vidne, som bor på et kollegium i området, at alt er afspærret, og at der er adskillige kampklædte betjente.

Vagtchefen afviser over for avisen, at indsatsen har noget at gøre med den anholdelse, som Københavns Vestegns Politi Vagtchefen foretog tidligere mandag i Ishøj.

Stor politiaktion ved gymnasium efter trussel fra elev

En ung mand blev anholdt på sin bopæl, efter at han havde fremsat trusler mod det gymnasium, som han var blevet bortvist fra samme dag. Man frygtede, at han ville begå et skoleskyeri.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Danmarksbilleder: Tour de stave

Jyllands-Postens fotografer er vidner til både hverdagen og livets store begivenheder. Følg med her og se et nyt danmarksbillede alle hverdage.
Annonce
Annonce
Hjælp til hvis dit barn ikke kan få venner
Det er vigtigt, at børn forstår at danne relationer til andre. Og hvis det ikke kommer af sig selv, kan de have brug for et puf i den rigtige retning. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her