Annonce
Politi og retsvæsen

10-årig dreng dræbt, da han forsøgte at krydse vejen

En 10-årig dreng døde af sine kvæstelser, efter at han blev ramt af en bil.

Omkring kl. 15.30 mandag mistede en 10-årig dreng livet, da han blev påkørt af en bil. Ulykken skete på Bøgeskovvej i Solbjerg ved Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Vidner har fortalt politiet, at den 10-årige forsøgte at krydse vejen, efter han var steget ud af en skolebus, men at han blev ramt af en bil.

Bilinspektøren er på stedet og skal nu undersøge de nærmere omstændigheder ved ulykken.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Om Fox-kritikken af Danmark: Når sandheden skal frem

Gennem generationer har danskerne valgt at opbygge samfundet anderledes end USA, hvilket aldrig har afholdt også danske politikere fra at kritisere amerikanerne for den måde, hvorpå de har valgt at indrette sig.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danmarks svar på San Francisco: På toppen af alting bor borgparret fra Vejle
Ægtepar har adopteret middelalderstilen, siden de for halvandet år siden flyttede ind i Vejles nok mest specielle "borghus" med ”katakomber”, buer og hvælvinger. 
Se flere
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her