Annonce
Politi og retsvæsen

Selvmorder tog kvinde med i faldet: Hendes tilstand er fortsat kritisk

En person ville angiveligt tage livet af sig selv på Valby Station, men ramte ved et uheld en forbipassende kvinde.

En kvinde blev ramt af en selvmorder på Valby Station den 5. februar. Mere end to måneder senere er hun fortsat indlagt og i kritisk tilstand. Foto: Jens Dresling

Den 5. februar i år kastede en mand sig ud foran et forbikørende tog på Valby Station. Hans intention var højst sandsynligt at tage sit eget liv.

Videoovervågning har dog vist, at manden hoppede så sent ud foran toget, at han blev slynget tilbage mod perronen og ramte en kvinde, der netop var trådt ud på perronen. Begge personer ramte perrontrappens indgangsparti.

En ramt af tog: Kvinde i kritisk tilstand efter ulykke på Valby Station

Kvinden, der var på vej ud på perronen, blev så hårdt kvæstet, at hun her to måneder efter stadig er indlagt på hospitalet og er i kritisk tilstand.

Det skriver Havarikommissionen mandag i en redgørelse.

Manden der hoppede ud foran toget omkom ved ulykken, og Havarkommissionen slår i sin rapport fast, at toget kørte cirka 60 kilometer i timen, da ulykken skete.

17-årig dreng er død, efter han fik stød fra køreledning

Yderligere undersøgelser af ulykken er ifølge Havarikommissionen ikke nødvendig, og i rapporten slår kommissionen desuden fast, at ingen sikkerhedsprocedurer vil blive ændret som følge af ulykken.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her