Annonce
Politi og retsvæsen

Piger på 12 og 13 år bag påsat brand i indkøbscenter

Pigerne har erkendt, at de satte ild til toiletpapirsruller.

Fredag måtte kunder i Asnæs Centret i Odsherred på Sjælland søge udenfor, da der opstod brand i indkøbscentret. En brand, som politiet efterfølgende efterforskede som påsat.

Branden var opstået på et toilet, og to unge piger har nu erkendt, at de stod bag. Det oplyser Henrik Jørgensen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV Øst.

Pigerne på 12 og 13 år har ifølge vagtchefen fortalt, at de satte ild til toiletpapirsruller på det toilet, hvor branden begyndte.

Anmeldelsen tikkede ind til politiet kl. 17.47, og efter branden meldte enkelte personer sig ifølge TV Øst med ubehag som mulig følge af røgudviklingen. Ingen kom dog alvorligt skade.

Der er til gengæld sket materiel skade på toilettet, og der kan derfor blive tale om en erstatningssag.

»De kan ikke blive dømt for noget, når de ikke kan blive straffet. Men man kan godt være erstatningsansvarlig for en skade, man har forvoldt,« siger Henrik Jørgensen til TV Øst.

Fordi pigerne er så unge vil sagen blive overdraget til kommunens socialforvaltning. Pigernes forældre er også blevet underrettet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her