Annonce
Politi og retsvæsen

Far og to børn er fundet døde i Kolding

En 35-årig mand og hans to børn på tre og fem år er fundet døde.

En 35-årig mand og hans to børn på tre og fem år er mandag eftermiddag fundet døde på en adresse i Kolding.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet fandt de tre døde på en adresse på Frydsvej klokken 16.44.

Kort efter klokken 21 vil politiet stadig ikke oplyse meget om sagen.

- Sydøstjyllands Politi har iværksat en efterforskning og henset til omstændighederne samt den videre efterforskning har politiet på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger til offentligheden i sagen, hedder det i pressemeddelelsen.

Vagtchef Jesper Brian Jensen kalder sagen "tragisk", men vil hverken fortælle hvad der er sket, eller hvorfor politiet mødte op på adressen. Han vil heller ikke fortælle noget om børnenes køn.

- Jeg kan sige, at vi er sikre på, at der er tale om mandens egne børn. Vi forventer at kunne udsende en ny pressemeddelelse om sagen i morgen, siger Jesper Brian Jensen mandag aften.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Eksperter: Frygt for ringere ældrehjælp spiller ind, når ældre vælger at flytte tættere på børn og børnebørn

Ønsket om at være tæt på børn og børnebørn får ældre til at overveje at forlade hjembyen og flytte tættere på familien, viser en spørgeundersøgelse. Men også udsigten til ringere hjemmehjælp og ventelister på plejeboliger har betydning for deres beslutning om at flytte, mener eksperter. Kurt Madsen og Ellen Nørgaard forlader Vestjylland for at slå sig ned tættere på familien.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her