Annonce
Politi og retsvæsen

Politiet massivt til stede efter væbnet røveri mod bank

Den formodede gerningsmand er anholdt.

Nordjyllands Politi modtog klokken 13.12 tirsdag en anmeldelse om et væbnet røveri mod en bank i Hobro.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

Kort forinden havde en gerningsmand iført styrthjelm truet sig til et ukendt udbytte fra kassen i Danske Bank-filialen med en pistol, hvorefter han var flygtet i en stjålet bil.

Politipatruljer blev hurtigt sendt til stedet, og det lykkedes efter en kort biljagt at standse og anholde den formodede gerningsmand, der er en 33-årig lokal mand.

»Borgerne kan være rolige. Vi har pågrebet den formodede bankrøver, og vi styr på situationen,« lyder det fra vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fra Nordjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Ifølge vicepolitiinspektøren er politiet tirsdag eftermiddag fortsat massivt til stede i og omkring Hobro.

»Det skyldes, at vi i øjeblikket er i gang med en større efterforskning: Vi skal afhøre vidner, og vi skal foretage forskellige tekniske undersøgelser, blandt andet en undersøgelse af selve gerningsstedet,« forklarer Anders Uhrskov.

Der vil formentlig være et større politiopbud i og omkring Hobro resten af tirsdag, oplyses det.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her