Annonce
Politi og retsvæsen

Politiet: »Pas på hvem du krammer. Ikke alle kan holde fingrene for sig selv«

Et kram afledte opmærksomheden fra noget helt andet.

Der var tilsyneladende god stemning på et værthus i Aalborg torsdag aften, og da en mand forsøgte at kramme en af gæsterne, blev han mødt med åbne arme.

Men ifølge Nordjyllands Politi gik den gode stemning kort efter fløjten, da den krammende skyndsomt forlod stedet, og manden opdagede, at hans pung var forsvundet.

Derfor lyder advarslen i politiets døgnrapport:

»Pas på hvem du krammer. Ikke alle kan holde fingrene for dem selv.« 

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere
Ros til stolen, der giver Aarhus en millionbesparelse: »Jeg kan være mig selv«
Aarhus Kommunes sparekatalog foreslår implementeringen af en ny bade- og hygiejnestol på kommunens plejehjem, hvilket skal give en besparelse på 5,3 mio. kr. Inden forslaget er vedtaget, møder stolen stor ros. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her