Annonce
Politi og retsvæsen

Politiet har sigtet 17-årig bilist for fem forseelser på én gang

En narkometertest afslørede, at drengen havde kokain, amfetamin og cannabis i kroppen.

Natten til fredag standsede en politipatrulje en 17-årig bilist i Holme-Ostrup på Sydsjælland.

Det viste sig, at der var flere ting, som ikke var helt efter bogen.

For det første havde den 17-årige ifølge Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi ikke noget kørekort, og den bil, som han kørte i, var desuden forsynet med et sæt stjålne nummerplader.

Som om disse forseelser ikke var nok, så gav en narkometertest også udslag for kokain, amfetamin og cannabis, ligesom en nærmere undersøgelse afslørede, at han var i besiddelse af 0,9 g kokain.

Kort før klokken 02.00 blev den 17-årige dreng fra Næstved derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, kørsel uden førerret, for overtrædelse af lov om eurofiserende stoffer, tyveri af nummerplader samt for at køre i en bil, der ikke er indregistreret.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland

Slå op i kronprinsen - og hans første 50 år

Siden kort før midnat den 26. maj 1968 har kronprins Frederik været en del af nationens fælles bevidsthed. Danskerne har nu fulgt ham i 50 år - og været hele alfabetet rundt med den kommende konge.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her