Politi og retsvæsen

Politiet har sigtet 17-årig bilist for fem forseelser på én gang

En narkometertest afslørede, at drengen havde kokain, amfetamin og cannabis i kroppen.

Natten til fredag standsede en politipatrulje en 17-årig bilist i Holme-Ostrup på Sydsjælland.

Det viste sig, at der var flere ting, som ikke var helt efter bogen.

For det første havde den 17-årige ifølge Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi ikke noget kørekort, og den bil, som han kørte i, var desuden forsynet med et sæt stjålne nummerplader.

Som om disse forseelser ikke var nok, så gav en narkometertest også udslag for kokain, amfetamin og cannabis, ligesom en nærmere undersøgelse afslørede, at han var i besiddelse af 0,9 g kokain.

Kort før klokken 02.00 blev den 17-årige dreng fra Næstved derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, kørsel uden førerret, for overtrædelse af lov om eurofiserende stoffer, tyveri af nummerplader samt for at køre i en bil, der ikke er indregistreret.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Stjernearkitektens lovende lillesøster: Jeg elsker ikke fermenterede fårenosser, men jeg elsker traditionen
29-årige Victoria Eliasdottir er udråbt som en af Europas lovende unge kokke. Når hun ikke er i køkkenet på sin brors kunstfabrik i Berlin, drømmer hun sig tilbage til Island og blodpølse med kanel og gule beder. 
Se flere
Trafikrådmand: Partier forsinker løsning på kaos i Dokk1-krydset
Bünyamin Simsek (V) kritiserer S og SF for at trække en Mindet-løsning i byrådet. EL påpeger, at ønsket kommer fra et enigt teknisk udvalg, og Ango Winther (S) afviser, at en byrådsbehandling vil forsinke etableringen af et nyt kryds. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her