Annonce
Politi og retsvæsen

Fyns Politi besøger konkrete adresser for at finde flugtbilist

Fyns Politi har modtaget seks henvendelser om flugtbilisten, der tirsdag morgen påkørte en niårig dreng.

Tirsdag morgen blev en niårig dreng tirsdag morgen fundet bevidstløs på Mølmarksvej i Svendborg. Men bilisten, der havde påkørt drengen, forsvandt umiddelbart efter ulykken.

Fyns Politi har derfor bedt borgerne om hjælp til opklaring af sagen og har på nuværende tidspunkt modtaget seks henvendelser på sagen. Politiet oplyser endvidere, at de undersøger alle henvendelser helt til bunds.

»I nogle tilfælde kontakter vi de, der har ringet til os, og så har vi nogle konkrete adresser, hvor vi skal ud at se, om der holder en bil, der matcher med vores karakteristik af flugtbilen,« siger Steen Foged, der er kriminalassistent ved Fyns Politis driftscenter i Svendborg.

Fyns Politi arbejder videre med de henvendelser, de har modtaget, men det er endnu uvist, om og hvornår de kan offentliggøre overvågningsbillederne fra den tirsdag morgen omkring klokken 7.30, hvor den niårige dreng blev påkørt. Ifølge politiets pressemeddelelse beskrives køretøjet som en mørk mellemstor personbil formentlig af nyere dato. 

Politiet slår fast: Overvågningsbilleder viser, at niårig blev påkørt af flugtbilist

Steen Foged håber stadig på at modtage flere oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde flugtbilisten, men undrer sig samtidigt over, at en sådan manøvre kan gå ubemærket hen.

»Det virker usandsynligt, at man kan køre nogen ned, uden at ens bekendtskabskreds begynder at undre sig over, at man kører rundt med en bule i frontgitteret på bilen,« siger Steen Foged.

Drengen brækkede både ben, skuldre og hofter i forbindelse med ulykken.

Har du set eller hørt noget om flugtbilisten, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Viden
Professor advarer: "Big Data" kan føre til forkerte behandlinger
Mere sundhedsdata har et kæmpe potentiale for behandlinger. Men udviklingen kan paradoksalt nok øge mængden af fejldiagnosticeringer, advarer statistiker. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her