Annonce
Politi og retsvæsen

17-årig dreng er død, efter han fik stød fra køreledning

Politiet betragter dødsfaldet som en tragisk ulykke.

Den 17-årige blev i første omgang genoplivet på perronen på Høje Taastrup Station. Foto: Local Eyes

En 17-årig dreng fra Vestsjælland, som den 21. januar fik stød af en køreledning, efter han var kravlet op på et holdende godstog, er i weekenden omkommet af sine kvæstelser.

Det skriver Sn.dk.

Ulykken skete klokken 06.24 søndag morgen forrige weekend, da den 17-årige sammen med tre kammerater befandt sig på perronen på Høje Taastrup Station.

Den 17-årige kravlede af uvisse årsager op på et af de holdende tog, da han blev ramt af en gnist. Drengen faldt i den forbindelse ned af toget og fik hjertestop, men blev genoplivet på stedet.

Teenager fik strøm gennem kroppen: Genoplivet efter ulykke på togstation

Herefter blev han kørt med politieskorte kørt til Rigshospitalets traumecenter, hvor han indtil denne weekend var indlagt i kritisk tilstand.

Ifølge Københavns Vestegns Politi betragtes drengens død som en tragisk ulykke. Politikredsen opfordrer desuden til, at man holder sig langt væk fra strømmen til togene.

»Både strømstyrke og spænding er meget kraftig, og jeg kan ikke henstille nok til, at man holder sig væk. Det gælder både kørestrømsledninger, der hænger over skinnerne, og det gælder de steder, hvor der er strøm i skinnerne,« siger vagtchef Lars Guldborg fra Københavns Vestegns Politi til Sn.dk.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her