Annonce
Politi og retsvæsen

Ældre mand er blevet sigtet for at have kørt 13-årig dreng ned

Drengen blev påkørt bagfra tirsdag morgen på Fyn.

En ældre mand fra Odense-området er blevet sigtet for at have kørt en 13-årig ned tirsdag morgen klokken 7.55 i Odense.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

13-årig blev ramt af flugtbilist: Nu mener politiet at have fundet bilen

Fyns Politi har undersøgt den bil, der er mistænkt for at være involveret i ulykken, hvor drengen blev kørt ned bagfra på cykelstien på Anderupvej ud for Rema 1000.

Den sigtede mand er blevet afhørt af politiet og kan se frem til yderligere afhøringer, når de tekniske undersøgelser af bilen er afsluttet.

Politiet har ikke yderligere kommentarer til sagen og oplyser derfor heller ikke, hvordan manden forholder sig til sigtelsen.

Ifølge politiet landede den 13-årige dreng på bilens kørehjelm, hvorefter bilen fortsatte med at køre 50 meter, indtil drengen faldt af.

Herefter kørte bilisten angiveligt væk fra stedet med høj hastighed.

Den 13-årige dreng blev kort efter indlagt på OUH til observation for de skader, han pådrog sig ved ulykken. Han er udenfor livsfare.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Stop den snigende trafikale egoisme
Kristian Pihl Lorentzen
Hvis vi for alvor skal gøre op med den trafikale egoisme, må vi alle tage et ansvar.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Venstre ved du, hvor du har?

Det klare politiske projekt står noget forpjusket i Venstre. Det samme kan siges om S, og uklarheden kan føre til en ny type valgkamp.

Kronik: Mere Danmark i Europa – mere Europa i verden

Morten Løkkegaard
Dansk Europa-politik er og bliver ikke et nulsumsspil, hvor mere EU automatisk fører til mindre Danmark. Det er rent ud sagt noget vrøvl, som danske nejsigere har haft alt for let spil med gennem årene.
Annonce
Annonce
Indland

Venstre ved du, hvor du har?

Det klare politiske projekt står noget forpjusket i Venstre. Det samme kan siges om S, og uklarheden kan føre til en ny type valgkamp.
Annonce
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her