Annonce
Politi og retsvæsen

Ældre mand er blevet sigtet for at have kørt 13-årig dreng ned

Drengen blev påkørt bagfra tirsdag morgen på Fyn.

En ældre mand fra Odense-området er blevet sigtet for at have kørt en 13-årig ned tirsdag morgen klokken 7.55 i Odense.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

13-årig blev ramt af flugtbilist: Nu mener politiet at have fundet bilen

Fyns Politi har undersøgt den bil, der er mistænkt for at være involveret i ulykken, hvor drengen blev kørt ned bagfra på cykelstien på Anderupvej ud for Rema 1000.

Den sigtede mand er blevet afhørt af politiet og kan se frem til yderligere afhøringer, når de tekniske undersøgelser af bilen er afsluttet.

Politiet har ikke yderligere kommentarer til sagen og oplyser derfor heller ikke, hvordan manden forholder sig til sigtelsen.

Ifølge politiet landede den 13-årige dreng på bilens kørehjelm, hvorefter bilen fortsatte med at køre 50 meter, indtil drengen faldt af.

Herefter kørte bilisten angiveligt væk fra stedet med høj hastighed.

Den 13-årige dreng blev kort efter indlagt på OUH til observation for de skader, han pådrog sig ved ulykken. Han er udenfor livsfare.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Guide: Her er Londons "hemmelige oaser"
London er et af danskernes mest foretrukne rejsemål. Overalt i byen vrimler det med grønne oaser. Nogle er velkendte, andre er små ’hemmelige’ perler. Her får du en guide til de bedste. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her