Annonce
Politi og retsvæsen

Person stukket med kniv efter færdselsuheld

Politiet leder nu efter en rød Citroën eller en rød Toyota Aygo.

Københavns Politi rykkede onsdag ud til et kryds i Vanløse, hvor en person var blevet stukket med kniv efter et færdselsuheld.

Den forurettede blev kørt til hospitalet. Københavns Politis vagtchef Henrik Svejstrup oplyser til Jyllands-Posten, at hans tilstand ikke er kritisk.

Episoden udspillede sig angiveligt, efter en bil kørte op i en anden. Den ene bil forlod stedet, og politiet vil gerne høre fra vidner, der har set den.

I første omgang meldte politiet ud, at der var tale om en rød Citroën C1, men senere onsdag har politiet oplyst til TV 2 Lorry, at det også kan have været en rød Toyota Aygo.

Den efterlyste bil har formentlig skader på fronten og har et klistermærke siddende på venstre bagende. Man kan kontakte politiet på tlf. 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Tidligere på dagen onsdag lød det, at knivstikkeren påkørte offerets bil bagfra, men politiet er efterfølgende onsdag eftermiddag kommet i tvivl om, hvorvidt påkørslen overhovedet har fundet sted, skriver TV 2 Lorry.

Undersøgelse: Flere udsættes for vrede på vejene

»Indtil videre tyder meget på, at der er tale om vejvrede. Vi har set på, om det kunne være noget med bander, men baseret på vidneforklaringer fra stedet lyder det som vejvrede,« siger Henrik Svejstrup.

Politiet fik anmeldelsen om knivstikkeriet kl. 15 og afspærrede efterfølgende krydset mellem Finsensvej - Grøndals Parkvej og Jernbane Allé.

»Vejene forventes at være lukket i et godt stykke tid endnu,« skrev politiet kl. 16.15 på Twitter. Kort før kl. 18 lød det, at krydset var åbnet igen.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her