Annonce
Politi og retsvæsen

Ung vanvidsbilist skal i fængsel: Brød færdselsloven 34 gange på 10 minutter

Den 26-årige skal desuden vente 10 år på at kunne erhverve sig et nyt kørekort.

En 26-årig mand fra Løgumkloster i Sønderjylland er blevet idømt syv måneders fængsel, en bøde på 42.000 kr. og en frakendelse af førerretten i 10 år, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Det sker efter, at den unge mand var sigtet for at have overtrådt over 50 forskellige forhold herunder tyveri af nummerplader, kørsel med amfetamin i blodet og kørsel uden førerret.

Særligt ved en episode den 2. november sidste år blev den 26-årige noteret for en hel del overtrædelser af færdselsloven.

Manden kom kørende i høj fart på Østjyske Motorvej ved Vejle, da en politipatrulje besluttede sig for at standse ham. Det ønskede den unge mand derimod ikke at rette sig ind efter, og han drønede derfor videre.

I løbet af de næste 10 minutter kunne betjentene notere, at manden 34 gange overtrådte færdselsloven, mens han kørte hensynsløst og udsatte andre bilister for fare.

Han blev bl.a. målt til at køre 101 km/t i en byzone, hvor man kun må køre 50 km/t. Derudover overskred han spærreflader, overhalede indenom og kørte over for rødt lys.

Da det lykkedes politipatruljen at standse den unge vanvidsbilist, viste det sig, at både bil og nummerplader var stjålet. Han var desuden heller ikke indehaver af et gyldigt kørekort.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad er den 26-årige mand siden episoden i november sidste år flere gange blevet stoppet i Sønderjylland og Kolding uden at kunne fremvise et kørekort.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her