Politi og retsvæsen

51-årig mand død i færdselsulykke syd for Skanderborg

I bilen var også hans kæreste og barn, som begge er kommet lettere til skade.

En 51-årig mand fra Fyn har fredag eftermiddag mistet livet i en trafikulykke på motorvej E45 syd for Skanderborg.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

Ifølge vagtchefen befandt mandens barn og kæreste sig også i bilen, og begge er kommet til skade, men det er angiveligt ikke alvorligt.

Lægehelikopter landet på stedet: E45 spærret i nordgående retning efter alvorlig ulykke

Ulykken fandt sted mellem afkørsel 54 Ejer Bavnehøj og 53 Skanderborg S, hvor fire biler ifølge TV2 fredag eftermiddag stødte sammen.

En lægehelikopter blev ifølge politiet sendt ud til stedet, mens både politifolk og redningsmandskab har været til stede, siden ulykken skete.

Motorvejen var en periode helt spærret, men et spor er nu farbart, mens der stadig pågår oprydningsarbejde i det andet, oplyser Vejdirektoratet på Twitter.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Ny computer: Sådan sletter du de unødvendige programmer
De fleste nye computere er fyldt med præinstallerede programmer, som bare bør slettes. To it-eksperter guider her til, hvordan du gør. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her