Politi og retsvæsen

Politiet vil forlænge adgangsforbud i bandelokaler

Et forbud mod at opholde sig i formodede LTF-lokaler i Tingbjerg vil fredag blive forlænget.

Arkivfoto: Jesper Mortensen

Københavns Politi vil fredag forlænge et forbud mod at opholde sig i lokaler i Tingbjerg, som sættes i forbindelse med banden Loyal To Familia (LTF).

Forbuddet blev indført for to uger siden og står til at udløbe fredag klokken 14.

Formelt set er forbuddet fredag formiddag ikke blevet forlænget, men Københavns Politi oplyser til Ritzau, at man agter at forlænge forbuddet.

Københavns Politi: Tre personer anholdt efter drab ved Mjølnerparken

Det er den såkaldte rockerlov fra 1996, som gør det muligt for ordensmagten at "forbyde enhver person adgang til en bestemt ejendom", som det hedder i lovteksten.

Forbuddet blev indført 27. oktober. Det var samme dag, som Østre Landsret valgte at løslade LTF-leder Shuaib Khan fra varetægtsfængsel.

Khan har siddet fængslet i en sag, hvor han i byretten er idømt tre måneders fængsel for trusler mod en politimand. Dommen er anket til landsretten.

Lejerbo står bag beboerkrav om bevogtning i Mjølnerparken

LTF spiller ifølge politiet en hovedrolle i bandekonflikten. Gruppen ligger i noget, der minder om en regulær krig, med flere bander. Og siden opholdsforbuddet blev indført, er konflikten optrappet voldsomt.

Siden 31. oktober er tre personer blevet dræbt i skyderier, som politiet sætter i forbindelse med bandekrigen. Derudover er flere blevet såret.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her