Politi og retsvæsen

Tre tatovørforretninger stukket i brand på et døgn

Der er ingen meldinger om tilskadekomne.

Tre personer omkring kl. 2 natten til tirsdag set sætte ild til tatovørforretningen i Birkerød. Foto: Local Eyes

I løbet af mandag aften og natten til tirsdag har der været meldinger om brand eller forsøg på at stifte brand i tre tatovørforretninger på Sjælland.

I Holbæk var det tatovørbutikken Extreme Art Tattoo på Smedelundsgade, der brød i flammer. Politiet modtog alarmen kl. 21.26, og da man kom frem, var branden så kraftig, at beboerne i lejlighederne over stedet måtte evakueres.

»Efter at branden var slukket, kunne politiet konstatere, at flere ruder var knust, og at der var store brandskader i forretningen og kraftige sodskader i naboforretningen,« skriver Midt- og Vestsjællands Politi i sin døgnrapport.

Ingen af beboerne kom til skade ved branden, der nu undersøges af kriminalteknikere.

Lidt senere mandag aften omkring kl. 23.19 stod forretningen Bad Boys Tattoo i Vordingborg i flammer. Her fik en vaks person dog hurtigt slukket ilden, før flammerne nåede at forårsage større skader.

De første undersøgelser viser tydelige tegn på, at branden har været påsat, oplyste vagtchefen ved Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi Søren Østervig tirsdag morgen til TV 2 Øst. Politiet udelukker ikke, at de to brande kan have forbindelse til hinanden, skriver mediet.

I nattetimerne skete der et nyt forsøg på at sætte fut i en tatovørforretning. Denne gang var det en forretning på hovedgaden i Birkerød, der stod for skud.

Ifølge Nordsjællands Politis døgnrapport blev tre personer omkring kl. 2 natten til tirsdag set sætte ild til butikken og derefter løbe fra stedet. Der blev knust en rude og tændt ild i en sofa i forretningen, men ilden bredte sig ikke yderligere.

Der er ikke meldinger om tilskadekomne i nogen af tilfældene.

Brande i tatovørforretninger

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her