Politi og retsvæsen

Fodboldtilskuere forsøgte at smugle kanonslag ind i underbukserne

Politiet måtte uddele syv sigtelser for overtrædelser af fyrværkeriloven ved lokalopgøret mellem Randers FC og AGF.

Der var knald på stadion, da Randers FC og AGF søndag eftermiddag tørnede sammen på den grønne plæne på Randers Stadion.

Flere unge mænd var desuden tæt på at gøre lokalopgøret endnu mere eksplosivt, da de forsøgte at tage fyrværkeri med ind til kampen.

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

De fleste af mændene havde stukket romerlys eller kanonslag i underbukserne, og en enkelt dreng på 15 år havde været udspekuleret nok til at lave et hulrum i sine sko, så de kumme rumme to romerlys.

Men også dette trick opdagede politiet. I alt blev der uddelt syv sigtelser for overtrædelse af fyrværkeriloven på dagen.

Allerede om formiddagen blev en 20-årig mand i Randers FC-udstyr anholdt på Brødregade, hvor han smed fem kanonslag fra sig, da han fik øje på politiet.

Betjentene havde dog set det og besluttede at kropsvisitere ham for mere fyrværkeri. I stedet fandt de noget kokain, som førte til anholdelse med en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer.

Fire andre mænd blev derudover anholdt for at overtræde ordensbekendtgørelsen, da de opførte sig aggressivt og var højtråbende mod både politiet og andre personer.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Altid sulten? Disse fødevarer mætter mest
Vil du gerne opnå den bedst mulige mæthed med færrest mulige kalorier, peger en diætist her på den perfekte kostplan for at nå det mål. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her