Annonce
København

Overvejer overvågning i børnehave

Der vil muligvis blive installeret overvågningskameraer ved den københavnske børneinstitution, hvor der mandag blev fundet en håndgranat. Det oplyser overborgmester Ritt Bjerregaard (S).

- Jeg fik naturligvis også et mindre chok, da jeg hørte om episoden og ville være bange som forældre, udtaler Ritt Bjerregaard, der tirsdag tog kontakt til politiet og institutionen Asgård, der ligger på Hothers Plads ved Mjølnerparken på Nørrebro.

- I samtalen i morges fortalte ledelsen af Asgård børnehave mig, at de vil drøfte behovet for overvågning med deres bestyrelse. Det, synes jeg, er meget fornuftigt, og jeg er i det hele taget imponeret over den ro, som man bevarer ude på institutionen, lyder det fra overborgmesteren.

Københavns Politi måtte mandag aften tilkalde forsvarets bomberyddere til at fjerne håndgranaten, fordi politiet ikke selv turde tage fat i den. Ifølge hærens bomberyddere var der dog ikke umiddelbart fare for, at håndgranaten kunne eksplodere. Den skal nu undersøgs for fingeraftryk.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Jeg har en hængekøje i min have
Fra indisk filologi over jura til konge over genbrugsmusikken. Det startede med et interimistisk udsalg af egen pladesamling i en forbutik. I dag omfatter hans imperium seks Accord-butikker i København.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her