Syv ledelses-vidundere på Base Camp

Konferencen Levende Ledelse byder onsdag på et gigantisk management- foredrag. Syv af verdens mest kendte ledelses-guruer taler live fra Atlanta.

Syv af verdens største ledelesesguruer har i dag sat hinanden stævne midt i København.

Næsten da.

Konferencen Levende Ledelse byder på en live-transmission, hvor deltagerne fra klokken 16 kan opleve folk som den tidligere basket-stjerne Magic Johnson, New Yorks borgmester under terrorangrebet i 2001, Rudy Giuliani, og verdens bedstsælgende forfatter af bøger til personlig og professionel udvikling, Stephen R. Covey.

Konferencen afvikles samtidig i 25 lande verden over. Den danske udgave er arrangeret af konsulentfirmaet Jannick B. Pedersen a/s, der arbejder med personale- og ledelsesudvikling.

»Det er nødvendigt, at Danmark øger importen af viden, og det her er en meget kosteffektiv måde at gøre det på.

Det ville jo aldrig kunne lade sig gøre at hive syv af den her slags mennesker fysisk til Danmark,« forklarer direktør Jannick B. Pedersen.

Før deltagerne på konferencen bliver kastet ud i syv en halv times foredrag fra Atlanta i USA, er der tre timers opvarmning. Her vil der blive præsenteret forskningsresultater, der viser, hvor lidt af vores arbejdstid, vi reelt bruger på vigtige opgaver. Dernæst får deltagerne nogle værktøjer, som kan hjælpe dem til at forstå og forbedre deres egen såvel som deres ansattes adfærd.

IT-firmaet Software Innovation møder op med 15 ledere.

»Vi kommer fra forskellige baggrunde, så konferencen kan forhåbentlig være med til at give os en fælles referenceramme, vi kan arbejde videre med. Og så bliver det jo en kæmpe oplevelse at høre syv mennesker, der er så gode til at kommunikere deres budskaber ud,« forklarer adm. direktør Frank Høyer Rasmussen.

jpk@jp.dk

Andre læser

Mest læste

Del artiklen