Stop for nedlæggelse af flere p-pladser

FDM efterlyser flere p-pladser. Det forstår jeg godt. Jeg er i besiddelse af to notater fra Teknik- og Miljøforvaltningen af henholdsvis 2/4-2003 og 4/7-2006.

Heraf fremgår det, at der er nedlagt i alt 10.656 pladser og kun oprettet ganske få nye. Jeg forstår godt, at der mangler p-pladser i København, selv om forvaltningen oplyser, at de fleste er nedlagt uden for betalingsområdet, gør det ingen forskel. Antallet af nedlagte pladser er alt for stort.

Bilparken vokser

For kort tid siden kunne vi i medierne læse, at bilparken i København er vokset med 40 pct. Tallene stammer fra Danmarks Statistik. Pudsigt nok har forvaltningen ikke kunnet oplyse dette tal, men i stedet svaret, at de ikke havde nogen tal, og at der var færre biler. Det har aldrig været intentionerne fra DF's side, at der nedlægges p-pladser, uden at de aftalte p-kældre og p-huse var bygget. DF har på hvert møde, hvor der er behandlet nedlæggelse af p-pladser, haft en protokolbemærkning om, at vi ikke kunne tilslutte os nedlæggelse af p-pladser, før de nye omtalte p-pladser var etableret. Vi synes, det er fint med anlæg af flere cykelstier og forbedret busfremkommelighed, men der skal erstatningspladser til parkering. Vi har desværre en borgmester på området, som er fuldstændig fokuseret på, at alle biler helst skal ud af København. Det lyder også, som om københavnernes egne biler skal ud.

For restriktivt

DF mener, vi skal regulere pendlertrafikken, men det kræver bedre kollektive trafikmidler. Vi skal ikke have en hovedstad med så restriktive regler, at handlende søger til de store centre uden for byen, at besøgende til teater, cafeer og restauranter også på et tidspunkt vælger København fra, så er vi dårligt stillet. Så stop op, og overvej, om det er den vej, som vi vil gå?

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.