God forvaltningsskik?

Når en repræsentant for en virksomhed udtaler sig offentligt, bør man studere hvert et ord; men ikke mindst som en anden Sherlock Holmes bemærke sig det, der ikke bliver sagt.

Mit debatindlæg 17.7. førte til, at Københavns Energi (KE) her midt i ferietiden efter 37 dages forløb bekræfter at have modtaget de papirer, jeg som gaskunde skal indsende for at få tilskud, men mangler færdigmelding fra installatøren.

Havde jeg overhovedet hørt fra KE, hvis mit læserbrev ikke var blevet optaget? Hvor mange andre ubehandlede sager gemmer KE på? Og hvordan skulle jeg vide, at min vvs-mester trods påmindelse senest 29.5. har glemt at indsende færdigmedlingen? Et indlæg 20.7. fra KW lover nu, at »vi i fremtiden vil kvittere for modtagelsen af dokumenter inden for en måned!«

God forvaltningsskik kræver imidlertid, at dette sker i løbet af få dage, at ansøgeren/klageren får besked om manglende dokumenter og om den forventede sagsbehandlingstid. KE skriver: »du har valgt at klare udskiftningen selv.« Mit fuldt funktionsduelige gaskomfur fra 1972 med skab, skuffe, frasætningsrist mv. fås ikke tilsvarende i dag, og jeg har derfor selv måttet sammensætte en ny komfurløsning med hjælp af forhandler, elektriker, vvs-mester og snedker, så jeg med tillæg af egne materialer er påført en udgift på over 10.000 kr.

KE har flere gange tidligere skrevet: »syner vi evt. installationen.« Nu har KE imidlertid droppet dette "evt.", så KE, der i forvejen ikke magter sine opgaver, gør hele administrationen tungere til skade for sig selv og kunder.

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.