Mand ramt af skud i København

Onsdag aften er der blevet affyret skud i Københavns Nordvestkvarter.

En mand er onsdag aften blevet ramt af skud i Københavns Nordvestkvarter.

Det oplyser vagtchefen ved Københavns Politi til Jyllands-Posten.

Manden er blevet ramt i ballen på hjørnet af Tuborgvej og Frederiksborgvej og er på vej på hospitalet. Politiet fik anmeldelsen kl. 18.57.

»To mænd er undveget på knallert og dem er vi på jagt efter i øjeblikket,« siger vagtchef Henrik Moll, Københavns Politi, til TV 2 Lorry.

Ifølge mediet er manden er 24 år. Han er onsdag aften uden for livsfare.

Poltiet hører gerne fra folk, der har set knallerten, som har gule stafferinger på siden og gule nummerplader, i området.

Tirsdag aften blev en 30-årig mand ligeledes ramt i ballen, da der blev affyret skud på Nørrebrogade i København, og hele gaden blev i en periode afspærret af politiet.

Ifølge politiet blev tre-fire skud løsnet på Den Røde Plads. Ligesom det var tilfældet onsdag aften, stak to mænd efterfølgende af på en knallert.

Politiet fandt kort tid efter en udbrændt knallert på Fuglebakken Station. De to mænd, der undveg på knallerten, har politiet stadig ikke fået fat i, oplyste Henrik Moll onsdag aften til Jyllands-Posten.

Onsdagens skyderi var det fjerde i København på lidt over en uge. Tirsdag aften i sidste uge blev en mand ramt af skud i Rovsinggade på Østerbro, og kort efter anholdt politiet to mænd i Mjølnerparken. De blev dagen efter varetægtsfængslet for drabsforsøg i forbindelse med skyderiet.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen