København

Teenagere ramte køreledning og blev svært forbrændte

To drenge kravlede op på et tog i København. De er i kritisk tilstand, men ikke i livsfare, oplyser politiet.

To teenagedrenge kom torsdag aften svært til skade, efter at de ramte en køreledning ved Vigerslev Godsvej i Valby i København.

De var sammen med en tredje dreng, da de kravlede op på taget af et godstog.

Her har de to, der kravlede op, på en eller anden måde ramt en køreledning og er blevet svært forbrændte, oplyste vagtchefen hos Københavns Politi torsdag nat.

Københavns Politi oplyser fredag, at de to drenge, der er kommet til skade, er svært forbrændte, men de overlever.

- De er stadig i kritisk tilstand, men de er ikke i livsfare, siger vagtchef ved Københavns Politi Thomas Tarpsgaard.

De tilskadekomne drenge er 13 og 14 år.

Politiet talte torsdag aften med den tredje dreng, der var med, da ulykken skete. Der er tale om en jævnaldrende dreng.

Ifølge vagtchefen sker der ikke yderligere undersøgelser fra politiets side i sagen.

Det sker jævnligt, at især yngre personer kommer til skade, når de kravler op på taget af tog og kommer for tæt på køreledningerne.

Så sent som i november blev en 25-årig kvinde alvorligt forbrændt, da hun kravlede op på et tog samme sted, som torsdagens ulykke skete.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
En dansk koreaner
Ann Lind Andersen er koreaner, men hun er først ved at finde ud af, hvad det vil sige. Som fireårig kom hun hertil blandt nogle af de første koreanske adoptivbørn, og som de fleste andre i hendes generation af koreanske adoptivbørn, er hun vokset op som dansk, men nu er nysgerrigheden vakt.
Nyt lys over Strøget
Belysningen på Strøget er for sølle til landets fineste hovedstrøg. Derfor vil Boligministeriet og Københavns Kommune bruge 900.000 kroner på forsøg med nye lamper og opsætninger.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Indland
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere
Viden
10.000 borgere finder nyt planetsystem
Borgervidenskab, eller på engelsk; citizen science, har endnu engang givet forskere en hjælpende hånd og fundet et planetsystem med fem – måske seks – hidtil ukendte planeter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her