Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
København

Remee åbner ny københavnsk luksusnatklub - Zen bliver til ARCH

Knapt har musikproduceren Remee drejet nøglen om på sin gamle natklub Zen, før han åbner en ny »natklubscene i den absolutte verdenselite«.

Det har krævet mere en 80 tons materialer, før ARCH kunne stå klar til åbning for de eksklusive gæster. Foto: Arch-PR.

Han er et kendt ansigt i det københavnske natteliv. Både som gæst og som natklubejer.

Men da musikproduceren og X Factor-dommeren Remee S. Jackman i februar lukkede den eksklusive natklub Zen, som var et natligt tilflugtssted for jetsettere og kendiser, mistede København en af de helt store spillere i nattelivet.

Den eksklusive klub af natteravne skal dog ikke vente længe, før Remee åbner en ny natklub på Nørregade 41 i Københavns indre by, hvor Zen før lå.

Allerede lørdag den 23. april åbner kendisproduceren nemlig dørene for sin nye klub ARCH, som ifølge en pressemeddelelse bliver en »natklubscene i den absolutte verdenselite«.

»Vi har følt, at Københavns natteliv manglede et originalt og ærkekøbenhavnsk initiativ for at rykke helt frem på den internationale scene. Et sted med større respekt for musikken, interiøret og hele kluboplevelsen. Og det synes jeg, at vi er lykkedes med,« siger Remee i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsættes under billedet

Den nye natklub, som ligger i samme lokaler som det tidligere Zen, skal ifølge Remee være en »fuldstændig sindssyg ting«. Foto: arch-pr

Hovedpersonen har sammen med kunstnere, designere og musikere arbejdet på projektet i over et halvt år. Remees ARCH skal nemlig kunne rumme andet end nattens fester. Natklubben skal således danne ramme om bl.a. koncerter, modeshows, kunstudstillinger og kreative events.

Men selvom natklubben har store armbevægelser, vil Remee også sørge for intimitet med "The Arch Hole", hvor der blot er plads til otte personer, som til gengæld vil blive forkælet med egen DJ. ARCH bliver desuden indrettet med »kysserummet, samtalerummene og narcissistrummet«.

Den nye natklub, som ligger i samme lokaler som det tidligere Zen, skal ifølge Remee være en »fuldstændig sindssyg ting«.

»Det er et spørgsmål om at bygge et univers, der kan give folks grå hverdag et touch of magic. Få folk til at føle sig endnu mere til stede i livet. Og derigennem kan jeg føle mig endnu mere i live. Det hele handler om at bygge et univers, som du hellere vil være i end i den grå virkelighed,« sagde Remee til Jyllands-Posten i et stort interview i marts.

Selvom det blot er to måneder siden, at natklubben Zen lå på samme adresse, har X Factor-dommeren ambitioner om at skabe noget helt nyt og anderledes.

»Jeg åbner en ny natklub, så alt skal væk. Alt skal være nyt. Nyt navn. Ny staff. Nyt layout. Ny musik. Nyt ALT,« understregede han i interviewet med Jyllands-Posten.

ARCH åbner også med en stor tagterrasse til gæster, der vil feste udendørs i de varme sommernætter.

Men før du sætter kryds i kalenderen, skal du dog lige stå på gæstelisten, før klubbens dørmænd lukker dig ind.

Læs de tre kapitler i serien "Børn af natten", der tager dig med ind i hjertet af København i et parallelt univers af hurtige penge, hvidt pulver, treliters vodkaflasker og sex i fuld offentlighed. Eller læs det store portræt af Remee:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
En dansk koreaner
Ann Lind Andersen er koreaner, men hun er først ved at finde ud af, hvad det vil sige. Som fireårig kom hun hertil blandt nogle af de første koreanske adoptivbørn, og som de fleste andre i hendes generation af koreanske adoptivbørn, er hun vokset op som dansk, men nu er nysgerrigheden vakt.
Sexslaver på Vesterbro
Danske mænd er glade for de afrikanske prostituerede, som nu i rekordstort antal er kommet til landet. De er smukke og og virker, som om de er glade for sex, siger mændene.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Indland

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her