*

København

Maskerede mænd fjernede blomster fra gerningsmandens dødssted

Den formodede terrorists dødsted var tidligere i dag belagt med blomster. Ikke længere, rapporterer TV 2 News.

En gruppe unge mødte mandag op og fjernede alle blomsterne ved stedet på Svanevej i København, hvor den formodede terrorist blev dræbt. Foto: Niels Hougaard

De blomster, der i går og i dag blev lagt på det sted, hvor den formodede gerningsmand til weekendens terrorangreb, er i dag blevet fjernet.

Det rapporterer TV2 News.

Blomsterne på Svanevej har i dag skabt debat, fordi flere politikere har fundet det respektløst at lægge blomsterne til ære for den formodede terrorist.

Politikere græmmes over blomster til terrorist

Imens har flere forbipasserende med blomster givet udtryk for, at det er vigtigt at støtte familien på trods af de grusomme handlinger.

Men en gruppe maskerede mænd brød altså ind i den lille forsamling foran dødsstedet og fjernede blomsterne. Angiveligt, fordi det ikke er en muslimsk tradition at lægge blomster ved et dødsted, rapporterer TV 2.

På TV2's video ser man de unge mænd flytte blomster og træde lys i stykker, imens besøgende og politi ser til. De unge afslutter med at råbe "Gud er stor" på arabisk.

I stedet har mændene hængt en hvid seddel op, hvor der står "Hvil i fred. Må Allah være dig nådig".

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Om temaet

Lørdag den 14. februar ramte et terrorangreb København. I løbet af 16 timer blev to civile dræbt og fem politibetjente såret, inden gerningsmanden blev skudt og dræbt af politiet.

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her