Surt show med HUR

HUR's handicapservice? Ja, den service er virkelig blevet handicappet. Det er for at gøre det mere retfærdigt for dem, der ikke bruger ordningen så meget. De må jo se deres fordele ved det, ellers kunne de tage en taxa.

Hvorfor skal vi andre lide under det? Der må være en anden måde at løse det problem på. For eksempel at inddele det i pakker af 10, 20 eller 30 ture.

Det bliver sindssygt dyrt. Jamen, tænk på, at du slipper for at betale 425 kr. pr. kvartal, dem skal du først køre op, svarer HUR. Jeg tror desværre ikke, HUR kan regne.

I øjeblikket koster en enkelt tur ca. 17 kr. I bedste fald koster de samme 26 ture i kvartalet 26x30 kr., altså 780 kr. plus de 300 kr., man skal betale for at være med i ordningen, dertil kommer så tre kr. pr. km ud over de 10 km, der er inkluderet. Man kommer jo ingen steder ved bare at køre 10 km.

Bliver spærret inde

Jeg har f.eks. 13 km til det nærmeste center og endnu længere til Hillerød, Farum og Rødovre.

Er det meningen, vi skal spærres inde, fordi vi er syge?

Andre pensionister kan køre alt det, de vil, for 425 kr. i HT's område uden for spærretiden, og det kan man let indstille sig på. Ordningen er i forvejen begrænset til 26 ture.

Nu er der ikke bare tale om en begrænsning, men der er sat en stopper for al kørsel.

Tak for den fantastiske idé.

Det er slet ikke til at tænke på, hvor dyrt det bliver. Jeg tror ikke, folkepensionen rækker til mange ture.

Man kan tage den normale kollektive trafik, svarer HUR.

Jamen, man har da meldt sig til ordningen, fordi det er nødvendigt at blive kørt fra dør til dør.

For mig som skleroseramt har det været en fantastisk ordning, som har gjort det muligt for mig at deltage i samfundslivet.

Nu er det slut, nu kan jeg bare sidde derhjemme og tørre ind, ikke deltage i kurser, ikke gå i biografen, besøge udstillinger, museer, venner og familie eller købe tøj, som skal prøves hjemme og evt. byttes.

Det er f..... blevet surt med HUR.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen