Annonce
København

Hashhandel i Københavns Kommune skal kortlægges

En undersøgelse om problemerne med hashsalg efter Pusher Streets lukning er nu iværksat.

Problemer med hashhandel og unges misbrug skal nu kortlægges i Københavns Kommune. Derfor skal SSP-folk i kommunen nu i løbet af kort tid aflevere en redegørelse, der svarer på, om spredningen af hashmarkedet til hele København efter Pusher Streets lukning har ført til stigende kriminalitetsproblemer i byen.

SSP er en forkortelse af samarbejdet mellem skolerne, socialforvaltningen og politiet.

»Hvis det er rigtigt, at hashhandelen er et stigende problem overalt i København som følge af rydningen af Pusher Street, skal vi tage det meget alvorligt. Derfor må vi have et overblik over problemets omfang. Der er muligvis tale om en stor gruppe unge, som er på vej til at blive marginaliseret,« siger overborgmester Lars Engberg (S), der i går bad sin kollega i Familie- og arbejdsmarkedsforvaltningen, Bo Asmus Kjeldgaard (SF) om at iværksætte undersøgelsen.

Jyllands-Posten har tidligere beskrevet, at borgerne i bl.a. Kongens Enghave og på Nørrebro føler sig voldsomt generet af en stigende trafik til hashklubber, at deres børn og unge udsættes for tilbud på gaden, og at der er en stigning af kriminelle typer, der skaber utryghed i bydelene. Desuden er der peget på, at det er et problem, at hash blandes sammen med andre stærkere narkotiske stoffer, efter Pusher Streets lukning. Det er de to borgerrepræsentanter Frank Hedegaard (SF) og Klaus Bondam (R ), der har bedt overborgmesteren om handling.

Når redegørelsen ligger klar, vil overborgmesteren formentlig rette henvendelse til justitsminister Lene Espersen (K) for at få regeringens bud på, hvordan hashproblemerne i København kan løses.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Lej en handicappet
Frantz Christophersen er dværg og direktør for et bookingbureau, der har specialiseret sig i at udleje handicappede statister.
Sexslaver på Vesterbro
Danske mænd er glade for de afrikanske prostituerede, som nu i rekordstort antal er kommet til landet. De er smukke og og virker, som om de er glade for sex, siger mændene.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her