Københavns Universitet og Yale i klimasamarbejde

Det amerikanske universitet Yales rektor er i dag i København for at tale om klimapolitik og bæredygtighed.

Som optakt til Københavns Universitets klimasatsning og en klimakonference for førende forskningsuniversiteter i 2009 lægger rektor Richard Levin fra det amerikanske universitet Yale i dag vejen forbi København.

Richard Levin, der er på vej til World Economic Forums årlige møde i Davos, vil kl. 16-17.30 i dag tale om klimapolitik og bæredygtighed i universitetets festsal på Frue Plads. Talen er ifølge Københavns Universitet startskuddet på universitets klimasatsning, der leder op til en global klimakonference i 2009 arrangeret af Københavns Universitet i samarbejde med blandt andre universiteterne i Yale, Oxford, Cambridge og Berkeley. Konferencen støttes af Statsministeriet og skal resultere i input til klimatopmødet i København i 2009.

Richard Levin skal under sit besøg i København mødes med blandt andre klima- og energiminister Connie Hedegaard (K) og Statsministeriets klimachef Bo Lidegaard, og hans tale indgår i en række af virtuelle arrangementer på Københavns Universitet under konceptet Copenhagen UniVirtual.

På hjemmesiden www.virtuel.ku.dk er det muligt at uploade videospørgsmål til den amerikanske rektor, hvis svar efterfølgende vil blive transmitteret samme sted.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen