Par fængslet for dobbeltdrab

En 27-årig kvinde og en 31-årig mand blev i går varetægtsfængslet i fire uger sigtet for dobbeltdrabet i Herlev. Begge nægter sig skyldige.

Parret, der mandag eftermiddag blev anholdt og sigtet for dobbeltdrabet i Herlev, blev i går varetægtsfængslet i hver fire uger ved retten i Ballerup.

»Grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre, så vi kan ikke sige så meget,« siger kriminalinspektør Niels Larsen, Gladsaxe Politi.

Før dørlukningen nåede den ene sigtede - en 27-årig kvinde - at sige, at hun »ikke havde set noget og ikke havde gjort noget«. Også den anden sigtede, en 31-årig mand, nægter sig skyldig i drab.

De to blev anholdt i henholdsvis Slagelse og Ringsted, efter at de og deres gamle ramponerede Saab flere gange var set ved adressen Toggangen 40 i Herlev. På den adresse blev Ronni Blæsbjerg og Janne Løffler fredag fundet skudt. Lejligheden er kendt af narkomiljøet i Herlev for at være et sted, stofmisbrugere kunne hente stoffer. Parret, der nu er varetægtsfængslet, er kendt af politiet som stofmisbrugere og småkriminelle.

Det var observationer fra folk i nærområdet og narkomiljøet, der førte frem til de anholdte. Bl.a. havde flere bidt mærke i den gamle Saab, der er set ved gerningsstedet både før og efter drabet.

Politiet har fundet effekter fra de dræbtes lejlighed hos en af de sigtede, men hvorvidt der er tale om tyvekoster, var i går uklart for offentligheden. Med anholdelsen af de to ser det dog ud til, at politiets første teori om, at der var tale om et opgør om narkopenge, ikke holder stik.

carsten.christensen@jp.dk

Andre læser

Mest læste

Del artiklen