Annonce
København

Find en ledig P-plads på internet

Københavns Kommune introducerer hjemmeside, hvor man kan følge med i, om der er plads til bilen, hvis man skal til City.

Københavns Kommune og syv P-huse i Indre By lancerer nu en ny service over for de storkøbenhavnske bilister.

Fremover bliver det muligt via internettet at tjekke, om der er ledige P-pladser i de syv parkeringshuse, der er tale om.

Hvert tredje minut opdateres oplysningerne for Statoils P-hus på Israels Plads, Industriens Hus på Rådhuspladsen, Q8 i Nyropsgade, Magasin på Kgs. Nytorv, Illum i Købmagergade, Den Danske Bank i Asylgade og CarPark i Dronningens Tværgade. I alt er der tale om 2225 P-pladser.

»Når vi ikke får nye P-pladser i København, hvilket efter min opfattelse skyldes Socialdemokratiet, så må vi jo gøre servicen bedre for bilisterne i forhold til de parkeringshuse, der er i byen,« siger bygge- og teknikborgmester Søren Pind (V).

Tjek på mobiltelefonen

Han håber, at det på et tidspunkt også bliver muligt at tjekke parkeringsmulighederne via mobiltelefonen. Men indtil videre må man nøjes med www.p-henvisning.kk.dk. Det er Siemens, der har udviklet parkeringshenvisningerne, som ses i gadebilledet, og som nu har gjort det teknisk muligt at vise de samme oplysninger på nettet.

peter.schollert@jp.dk

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her