To fra bestyrelse på rejse

KUCs tidligere bestyrelsesformand og to direktører var langt fra de eneste, som tog ud i den store verden for nøjere at studere aktiviteter inden for kultur, sport og fritid.

Så sent som i marts var to andre medlemmer af KUCs bestyrelse og forretningsudvalg i Texas for at høre rockmusik. Socialdemokraten Lone Rente Hansen og Thorbjørn Nesjan var sammen med de daglige ledere af spillestederne Pumpehuset og Amager Kulturpunkt i Austin for at deltage i en musikfestival.

På spørgsmålet om, hvorfor KUCs bestyrelse også skulle være repræsenteret ved "South by South-West Music and Media Conference", siger Lone Rente Hansen:

»Det kan jeg ikke svare dig præcist på. Men jeg går ud fra, at man fra KUCs side mente, at de politisk valgte også bør vide, hvad der rører sig på musikscenen. Jeg ser intet odiøst i turen. Den havde fagligt relevant indhold, og det var i øvrigt ikke særlig sjovy.«

Hvad prisen for at sende fire mand til USA har kostet KUC, ved Lone Rente Hansen ikke. Hun siger, at det var den nyligt fratrådte bestyrelsesformand Poul-Erik Oppelstrup, der bevilgede rejsen.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen