Hot or not i nord og syd

Paprika Steen og Thomas Bo Larsen er blandt de rigtigt seje, mens Pia Kjærsgaard skal tage sig gevaldigt sammen, hvis hun vil være hot blandt fremtidens vælgere. Det viser JP Københavns 'hot or not'-undersøgelse.

Hun går i økologisk tøj, dyrker yoga, går til dans og lytter til Anne Linnet. Når hun rejser, tager hun helst til Østen, men ved kortere ferier vælger hun et smut til Italien.

Hun synes, at Svend Auken er en dygtig politiker, men stemmer alligevel på SF. Når hun har spist sin sushi, ser hun gerne en serie i fjernsynet - helst "Ally".

Hun drømmer om en tilværelse som journalist, eventuelt freelance, så hun kan gå hjemme noget af dagen. Når hun bliver gammel nok, vil hun have sin egen folkevognsboble. Hendes små ynglinge skal skal hedde Franciska og Lucas, og hun vil gøre næsten alt for en lejlighed i indre København.

Sådan ser den hotte tilværelse ud for pigerne nord for København ifølge JP Københavns 'hot or not'-undersøgelse foretaget på to gymnasier henholdsvis nord og syd for København.

Syd for København sætter pigerne også gerne deres kryds ved SF, men de foretrækker at holde storbyferie i London eller dase i solen på en græsk ferieø.

De går helst i tøj fra In Wear eller Hennes & Mauritz og dyrker håndbold eller volley. Kashmir er et populært band blandt pigerne i syd, og i filmens verden er Meg Ryan den store stjerne.

De har mange forskellige drømmejob, men er enige om, at en karriere som kassedame er absolut not. En kassedames løn er da også langt fra nok til villaen i Søborg og den sorte Porche, som de drømmer om i syd.

I det hele taget er der flere ligheder end forskelle, når man ser på listerne fra henholdsvis syd og nord. Faktisk er forskellene størst kønnene imellem. Således er flere mandlige skuespillere, der er hotte hos pigerne, med på drengenes absolutte minusliste.

jpk@jp.dk

Andre læser

Mest læste

Del artiklen